Lepo pozdravljeni v Galeriji življenja

Stalno pridobivanje novih veščin, nadgrajevanje znanj in razvoj kompetenc je zagotovo ena najboljših investicij vase, a je za doseganje osebne odličnosti ključnega pomena izkoriščanje najboljšega v sebi. Prav to je poslanstvo Galerije življenja. Pomagati čim več posameznikom, da prepoznajo svoje sposobnosti in talente, jih razvijejo in uporabijo ter s tem stopijo na pot samo-realizacije.

Vzgibu naravnih darov sem sledila tudi sama. S finančnega področja sem se preusmerila na področje preučevanja človekovega delovanja in razvoja. Dolgoletno delo z ljudmi in vodenje različnih timov, poučevanje več športnih aktivnosti in sposobnost motiviranja za doseganje rezultatov, mi je v preteklosti odprlo široko obzorje človekovih sposobnosti, potreb in zmožnosti delovanja ter vodilo v nekajletno izobraževanje.

Postala sem coach in trener, mediator, grafolog. Največje zadovoljstvo mi predstavlja spodbuditi posameznika, da se spopade z izzivi in pri uresničevanju ciljev uporabi svoje sposobnosti in zmožnosti. Pri tem mu je lahko v veliko pomoč osebnostni profil, ki ga izdelam s pomočjo psiho-diagnostičnih testov in analize pisave.

Izvajam Karierna pogovorna srečanja. V pogovorih z strokovnjaki s posameznih področij, mladim predstavljamo različne poklice. Moderiram različne dogodke, predstavitve, otvoritve, obletnice ipd.

V e-glasilu Smernik sem nekaj let objavljala navdihujoče zgodbe o posameznikih, ki že stopajo po poti osebne uresničitve. Objavljeni so v rubriki Intervjuji. Lahko so navdih in pomoč, kako v sebi najti vodila do uspeha in zadovoljstva. Izdala sem e-priročnik Smernik, vodnik za razvoj osebnostnega potenciala in talentov. Tudi ta je na voljo na spletni strani. Prenesite si svoj izvod in me pokličite.

Alenka Zdešar, karierni in poslovni coach