Smernik

Ideja za Smernik je nastala v želji pisati o posameznikih, ki s pridom izkoriščajo svoje darove, pri tem uživajo in dosegajo nadpovprečne rezultate. Intervjuji in zgodbe, ki smo jih začeli pisati pred letom in pol, niso samo navdihujoče, so tudi poučne in zgled, ki mu je vredno slediti.

S prvimi intervjuji se je pojavila še ena ideja, sestaviti priročnik, ki bi bil kot osebni vodnik v pomoč vsem, ki želite naravnati fokus k lastnemu bistvu in pri tem uživati. Nastal je zvesti in sistematični usmerjevalec sposobnosti, talentov in znanj v razvoj in čim boljše izkoriščanje svojih potencialov.

S svojo črko S kaže ustvarjalno, dinamično in prilagodljivo energijo, s katero se pot osebnega in kariernega razvoja premika v katerokoli smer je potrebno, da doseže svoj cilj in hkrati kot mernik meri uresničevanje zastavljene poti.

E-glasilo je posvečeno razkrivanju uspešnih življenjskih zgodb, prežetih s strastjo in osmišljenim življenjem ter obveščanju o naših aktivnostih. E-priročnik je osebni vodnik za razvoj osebnostnega potenciala in talentov. Z njegovo pomočjo si lahko sestavite načrt razvoja znanj, veščin in sposobnosti, ki vas bo pripeljal do želenih ciljev.